taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 14

Trainingen Ilse

Het is heel fijn om met Ilse te trainen. Alhoewel ze liever lui dan moe is, probeert ze wel uit te vogelen wat je wilt en dat zo goed mogelijk uit te voeren.

Aan de hand zie ik verbetering als ik een tijdje bezig ben, maar ik vind het rijden best nog wel lastig. Heb ik de volte voor elkaar, dan is de hals niet mooi los naar beneden, is dat voorelkaar, loopt ze te ploffen en heb ik dat weer opgelost is de volte ineens van grote veranderd. Het is ook lastig als dat allemaal op je gevoel moet en je niet kunt zien wat ze doet. Als je er naast loopt kun je zien hoe ze zich beweegt.

Het lijntje aan de hand met het appyement over de diagonaal en dan ubertreden in de hoek vind ze helemaal geweldig. Dan doet ze wel zo super en trots haar best!

Naast het drafje vandaag ook weer een galopje gedaan en toevallig uitgekomen bij achtjes waarbij op X een overgang en vervolgens in de andere galop aanspringen. Dat deed ze super knap šŸ™‚

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *