taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 08

Niet lekker!

De eerste spuit met But kwam er net zo hard weer uit als dat het er in ging, dus daarna hebben we geprobeerd door haar eten te mengen. De eerste keer werd het opgegeten, de tweede keer half, en daarna trok ze haar neus er voor op.

Vervolgens probeerden we het met appelmoes te mengen. Dat werd de eerste keer ook naar binnengewerkt, maar vervolgens ook niet meer. Dan maar appelmoes en spul door de balancer en daily plus, maar ook dat bleef al gauw helemaal liggen.

Dus weer over op de spuit met But en appelmoes gemengd. Nu iets meer erop bedacht en iets handiger aangepakt, ging het onder protest wel om het haar toe te dienen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *