taotepaard.nl

Tao te paard

   May 16

Laatste keer met zaldi

Vandaag voor de laatste keer met de zaldi gereden. Marcel hielp met opzadelen, met vilt shabrack en onderlegger en singelen en het zat nu stabieler dan ooit, maar nog steeds ging het wat van links naar rechts. T zit ook erg hoog boven t paard en zit wijd.

Ilse mei 2014 met Zaldi Schooler test zadel

Weer overgangen geoefend.  Blijft erg lastig zonder hulp van teugelhulp. Ze blijft soms maar door stomen. Maar t zadel helpt ook niet echt mee, ze loopt er niet echt lekker onder en drukt haar rug weg. In toucheren achterbenen was ze deze keer echter ook te veel voorwaarts en dan zit ik er niet op.

Ilse mei 2014 testrijden Zaldi Schooler

Na het zadel eraf gehaald te hebben was aan de zweetplek te zien dat de druk met name op de achterste helft zat. Even lekker afgesponst en de hoef verzorgd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *