taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 24

Een stapje verder: lopen aan de buitenkant en hangen.

Vanmorgen les gehad van Marjan. Alles met Banita even laten zien aan de twee teugels en uitgelegd waar we stonden met alles.

We zijn in de les bezig geweest om de travers en schouderbinnenwaarts in te zetten zonder tact en tempo verlies.

Aangezien ze travers en schouderbinnenwaarts nu voor 3 kwart goed doet mag Banita wat nieuws gaan leren. De renvers. We zijn begonnen met haar te wennen dat ik aan de buitenkant loop en dat ze dan niet met buiging naar me toe moet.

Daar kan ik de komende tijd wel flink mee aan het trainen.

Als laatste hebben we Banita bij het opstap blok gezet en heeft Marjan me een voetje gegeven en ben ik over Banita heen gaan hangen (had bareback pad er op). Ze bleef keurig staan en was er vrij relaxt onder. Toen kwam Marjen met de opmerking dat het ook aan de andere kant moest. Tsja, zo had ik haar nog nooit naast het blok gezet, dus eerst dat maar eens bekijken. Gelukkig ging dat goed en kon Marjan me weer een voetje geven en kon ik gaan hangen. Dat werd Banita wat te veel van het goede. Ze stapte enkele stappen van het opstapblok weg, maar op aanvraag van Marjan bleef ze ook weer staan. Toen ben ik nog wel even blijven hangen natuurlijk, maar daarna konden we haar ook uitgebreid belonen.

Het is tenslotte al weer meer dan 1,5 jaar geleden dat er voor t laatst iemand op zat.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *