taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 24

Lange tenen

Het was al weer bijna een half jaar geleden dat de hoefsmid was geweest. Zowel Nobel als Banita hadden eigenlijk nog hele nette hoeven (lang leve het paddock paradise), maar Ilse had toch wel erg lange tenen gekregen en begon zand te scheppen.

Vandaag is de hoefsmid gelukkig weer geweest. Ilse wil wel eens wat vervelend zijn, maar die gedroeg zich keurig en ook Banita liet het allemaal netjes toe, maar Nobel was weer erg vervelend. De hoefsmid laat gelukkig niet los, dus hij leert vanzelf wel eens dat het geen zin heeft om te protesteren.

Ze staan weer mooi op de hoefjes.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *