taotepaard.nl

Tao te paard

   Jun 17

Nobel nieuw stukje “paradise”

Nobel heeft de rechter helft achter inmiddels helemaal kaal. In plaats van verder door te schuiven, leek het me verstandig om het gras weer even rust te gunnen. Hij heeft nu het tussen pad van het paradise en krijgt nu aan de linkerkant achter steeds een stukje bij, zodat hij dan uiteindelijk weer op de helft uit komt. Waarschijnlijk is links dan nog niet klaar voor hem, maar dan kan hij eerst wel weer een paar dagen met het groen in de bak aan het werk.

Nobel is zelf ook weer een stuk rustiger geworden van het alleen staan. Het is zo’n scheetje. Een boef, maar als je consequent blijft, super braaf. Leuk beest een een grote bron van vreugde voor mij.

We hebben de afgelopen weken nog niet zulk geweldig mooi weer gehad, maar gelukkig worden de fikse buien met voldoende betere dagen afgewisseld, dus valt het met het pad altijd nog best mee. Het is steeds maar een dag of 2 wat nat en dan vervolgens weer even droog voor de volgende buien zich aandienen. We mogen eigenlijk niet klagen: Groeizaam weer!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *