taotepaard.nl

Tao te paard

   Jun 01

Massage

Vanmiddag kwam Sigrid om te masseren. We waren uiteindelijk zolang bezig met Ilse, dat we eigenlijk niet meer aan Banita toekwamen. Ilse vond het heerlijk, afgezien van sommige plekjes. Ze stond overwegend zichtbaar te genieten en leek te zeggen: ga door ga door. Nou daar had ze niet over te klagen haha. Sigrid vertelde overal wat bij, dus het was heel leuk en interessant. Sigrid was overwegend wel tevreden over de toestand van Ilse haar spieren.Een dingetje was vreemd. Er bleef een bepaalde reactie van Ilse uit bij een bepaalde stimulatie. Dat wilde Sigrid nog even checken bij haar lerares.

Na de massage moet het paard even bewegen, dus heb ik even met Ilse getraind en dat vond Sigrid wel weer heel interessant om te zien. Ilse is wat verder in de opleiding dan haar eigen paarden. Er valt eigenlijk altijd wat te leren als je bij iemand anders kijkt, ongeacht staat van opleiding.

Daarna gingen we nog heel even naar Banita kijken. Sigrid zag eigenlijk zo wel dat Banita het eigenlijk meer nodig had dan Ilse. Jammer genoeg was er niet meer voldoende tijd. Ze wees me op spierbulten in de hals die eigenlijk niet zo horen te zijn. Het is fijn als iemand je dingen laat zien en uitlegt, want zonder kennis zou je het niet weten.

Sigrid komt nu binnenkort speciaal voor Banita en dan zullen we samen ook even bezig voor een folder en teksten voor haar website enzo. Banita haar spiertoestand komt niet door verkeerde training, dus zal ik wat maatregelen nemen om de oorzaken weg te nemen. Eentje daarvan is Nobel weer apart te zetten! Jammer voor hem, maar ze kunnen schijnbaar niet bijelkaar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *