taotepaard.nl

Tao te paard

   Mar 20

Verbetering van de bodemgesteldheid van het track

Gister hebben we een nieuwe lading hooi gehaald. Heerlijk als dat weer op zolder ligt. Ik heb toch een beetje een boerinnenhartje 🙂

Vandaag was het tijd om de mindere stukken van het track met zand te verbeteren. Mijn man kruiwagen na kruigenwagen naar binnen rijden en ik het met de hark te plek werken. Pittig karwei en het is nog niet klaar, maar we zijn al een heel eind. Het pad langs de weg is klaar.

Daarna heb ik de bak afgesloten voor de paarden en het stuk achter de bak ook, omdat ik nog steeds bang ben dat ze elkaar daar klem gaan lopen. Banita denkt naar China te moeten als ze in de bak is, dus we moeten toch maar proberen om het zonder de bak te doen in het paradise. Het rijden en trainen is anders geen doen en ik heb geen tijd om de bak elke dag te vlakken. Enfin in het mooie weer even met de trekker en sleep rondgecrosst en dat ziet er weer netjes en bruikbaar uit.

Het hooi hebben we nu ook verplaatst, anders gaan Ilse en Nobel in de paddock eten en laten Banita er niet bij. En die durft in haar eentje weer niet naar de andere netten. Ik heb nu alle 5 netten en 2 hooitassen (de laatste 2 weliswaar kapot) allemaal aan de weg kant.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.