taotepaard.nl

Tao te paard

   May 24

Equestic

Ik heb mezelf begin April op de Equestic clip getrakteerd, maar het wilde niet lukken. Telefoon en clip maakten wel verbinding en de rit werd wel gestart, maar na enkele minuten stopte hij al weer met de opname. Na contact met het bedrijf bleek mijn Samsung S4 mini toch net een beetje te oud.

Al tijden kan ik mijn abonnement veranderen of een andere telefoon nemen, maar daar was ik nog niet aan toe gekomen en eigenlijk beviel hij nog wel goed, maar om te testen hebben we mijn SIM toch maar in Marcel zijn oude telefoon gezet. Een S3plus geloof ik. In ieder geval een ouder type, maar weer verbeterd uitgebracht en in ieder geval met meer intern geheugen en opslag.

Meerdere ritten werden daarna redelijk goed opgenomen, maar ook toen liep het nog niet altijd even lekker. Dus toch maar aan de nieuwe phone! We zijn vanavond Marcel zijn verjaardagscadeau (een nieuwe tablet) gaan halen en gelijk maar een nieuwe telefoon voor mij: een Samsung A8. Nu alles eerst installeren en dan hopen dat dit het wel goed doet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.