taotepaard.nl

Tao te paard

   Jul 11

Zadelpas sessie

Om 10 uur weer afspraak bij Divoza om het aangepaste Thorowgood zadel uit te proberen. Helaas lag het nu slechter dan het eerder deed. Het kwam naar voren op de schouder en tijdens het rijden bleef het niet mooi liggen.

Ook na nog een aanpassing in de vulling ging het niet lukken.

Na wat zadels geprobeerd te hebben, kwam hij met een KN aan. Die lag ook niet helemaal stabiel, maar bleef wel beter achter het schouder. Met wat vulling voorin bleef hij beter liggen en werd de balans ook beter, maar nog niet optimaal. Vervolgens met een aanpasbare pad eronder lag hij wel mooi.

Zelf heb ik echter moeite om er mijn balans in te vinden. Ik weet niet wat de maat is, maar volgens mij is de zit te klein voor mij. Ik mag hem weer 8 dagen mee om uit te proberen, inclusief pad en banaansingel.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.