taotepaard.nl

Tao te paard

   Jun 26

Boefje Banita

Ben met Banita los in de bak bezig geweest. Vorige keer los, liet ze zich zo longeren, maar nu was ze in het begin even een boefje. Ze zette het weer flink op een galopperen. Maar dat geeft niet, want dat is ook wel eens goed.

Ik heb een caveletti op de grond gelegd, maar daar ging ze mooi langs, dus moest er even wat naast gezet. Toen koos ze eerder om over de pionnen te springen dan de balk hihi. Uiteindelijk was dat nog beter, want de balk vormde geen enkele uitdaging, dus heb ik de caveletti overeind gezet en toen had het weer wat overtuiging nodig eerst.

Ze ging er keurig overheen beide kanten om.

Toen ze wat gekalmeerd was kwam ze voor join-up en heb ik ook wat travers en sbw gedaan los. Travers gaat prima, maar bij sbw laat ze teveel stuw zien en komt dan op een volte. Weer leuk om even uit te puzzelen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.