taotepaard.nl

Tao te paard

   Jun 09

Weiden

Nobel is al weer een paar dagen klaar met de bak en staat sinds vrijdag in het stukje links achter. Dat had Banita al gedaan en Marcel had er al een paar bulten verteerde mest neergegooid, maar nog niet gesleept. Het was al weer behoorlijk lang geworden, dus leek het me verstandig om dit eerst maar weer even kort te laten grazen.

Grasmaaier merk Nobel

Banita is nog steeds bezig met het middelste voorste stuk, maar is al wel helemaal aan wegzijde beland, dus verzet ik nu de zijkant richting huis. Dat is ook al mega lang en nog niet begraasd dit jaar. Het achterstukje van het voorste stuk wel, maar dat is al weer even geleden, dus is ook al weer mega lang.

Grasmaaier merk Banita

Als Banita er uit gaat moet het wel met maaier gedaan, want ze laat zeker 15cm staan en het is allemaal platgetrapt.

Ilse staat nog steeds langs de weg en houden we op hooi.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.