taotepaard.nl

Tao te paard

   May 28

Al weer blubber

We hebben net een ruime week van een droog track mogen genieten, maar maandag kwam het met bakken bakken bakken naar beneden. Het regende avond en nacht zo hard dat binnen een mum we in het midden van een meer woonden.

De paarden hebben de nacht binnen doorgebracht, want er was geen houden aan.

Dinsdagmorgen was het pad nog redelijk (droge rivierbedding idee) en was het weer droog. Dinsdagavond begon het echter weer te plenzen en toen hield het niet meer op. Vandaag was het dus weer een blubberzooi en het hield ook niet op met regenen.

De vooruitzichten zijn regen tot morgen een uur of 11, dus vanavond de paarden maar weer naar binnen. Maar goed dat we alles nog niet hadden uitgespoten en ontsmet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.