taotepaard.nl

Tao te paard

   May 13

Zaldi bevalt ook niet helaas

Heb Ilse weer met de Zaldi gereden, dit keer met het vilten dekje eronder, maar het blijft echt veel minder goed liggen dan de Deuber. Het schuift niet naar voren, maar om het paard heen zogezegd. T gaat zo 10 cm naar links of rechts.

Ilse vind het ook niet fijn. Ze drukt steeds haar rug weg.

Heb weer geprobeerd om steeds overgangen te maken en gedragen te draven, maar t is lastig met dit zadel. Wat zijgangen om de achterbenen er bij te halen helpt wel een beetje, maar t gaat haar toch niet echt lekker af en mij ook niet zo. Tussendoor de draf en frame verruimd en dan kan je wel weer aardig lichtrijden in dit zadel.

Als afsluiter weer de achterbenen getoucheerd en haar om en om de achterbenen laten heffen en daarna met een beetje voorwaarts. Linksom ging ie al super, maar rechtsom komen we duidelijk te veel stuw tegen. Maar t gaat hartstikke leuk zo.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.