taotepaard.nl

Tao te paard

   May 10

Deuber weggebracht, Zaldi mee terug

We hebben de Deuber vanmiddag teruggebracht. Best een leuk ritje zo naar Appelscha, jammer dat het zulk bagger weer was. Hij had nog een Zaldi die een bredere kamer had, dus beter geschikt was, maar dan een boommaat 32, dus die kon ik mee nemen met vilt dek en inlagepad om de komende week te gaan testen. Boommaat is net iets te wijd, vandaar de pad/vilten dekje. Deze keer geen stijgbeugels mee gekregen, maar wel een singel. Bij het passen bleek deze net iets te kort te zijn en de gespen nogal smal, zodat je ten eerste al heel wat prutsen had om de stoot bij de singel te krijgen en dan ook nog eens er door heen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.