taotepaard.nl

Tao te paard

   May 09

Banita singel

Aangezien de singel voor bij de KN voor Banita net iets te kort is, had ik hem tussen de gespen gemeten (61cm) en een nieuwe bij Epplejeck gehaald. Gezien maat 65 niet echt veel opschoot en ze de 50/60/70 maten niet hadden, had ik een 75 cm gekozen, maar die is echt veel te lang. Ik heb dus maar zonder zadel getrained deze keer. Ook wel interessant, omdat ik dan even kon zien of het gedoe door het zadel werd veroorzaakt.

Ze was echter weer knap vervelend, dus zocht ik deze keer heel precies de grensjes net niet op en kon dus op die manier het grootste protest voorkomen. Daardoor nu wel iets positiever af kunnen sluiten, maar niet echte tevredenheid helaas.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.