taotepaard.nl

Tao te paard

   May 06

Banita dwars

Banita weer met het zadel getrained maar die was behoorlijk dwars. Ze had overal commentaar op met hoofdschudden en luchthappen. De hele training was niks aan. Tijdens het longeren linksom luisterde ze helemaal niet naar de hulpen om van draf naar stap over te gaan, dus zou ik haar met lichaamstaal de pas afsnijden om haar gehoorzamer te krijgen, maar toen was het haar ineens te veel en schoot ze achteruit, waardoor ik mijn handen bezeerde aan de doorschietende longeerlijn. Dan zijn handschoenen soms toch handig….

Helaas mijn geduld verloren en zeer geïriteerd geworden. Wel geprobeerd positief af te sluiten, maar Banita weet feilloos hoe ik me voel, dus positieve woorden en gebaren helpen dan ook niet meer. Balen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.