taotepaard.nl

Tao te paard

   May 04

Stilstaan

Het was de bedoeling wat eerder te starten, maar uiteindelijk stond ik pas vlak voor 8 met Banita in de bak, omdat ik het KN zadel wilde gebruiken en eigenlijk geen passende singel kon vinden. De minuut stilte heb ik dus met haar samen gedaan, maar een minuut vindt ze wel heel lang haha.

Ik ben begonnen met wat rondjes te longeren om de tonnen in stap om haar weer op te laten letten, daarna werken aan de hand. Sbw omwisselen naar renvers om haar soepel in het omstellen te maken en ook wijken en appuyeren. In de laatste 2 meer kruisen van de achterbenen verlangt en dan komt het zelfde verzet een beetje, als wat ze laat zien in übertreden en schouder buiten. Ze blijft het erg moeilijk vinden.

Als laatste weer gelongeerd om spanning af te vloeien en vooral daarin de overgangen geoefend. Het valt toch heel erg op dat ze rechtsom accuut van draf in stap overgaat en ook makkelijk halthoudt, maar linksom echt lang dooremmert, veel duidelijkere hulpen nodig heeft en dan ook nog eens de achterhand wegzwaait. In halthouden laat ze ook vaak linksachter verder naar achter staan. Linker kant moet duidelijk nog sterker worden en de rechterkant meer gestretched.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.