taotepaard.nl

Tao te paard

   Apr 25

Ilse fanatiek

Ben vanavond net voor het donker Ilse nog even gaan rijden. Ik was van dinsdag tot en met donderdag in Moskou geweest, en maandag had ik nog te veel te regelen, dus wilde ik vandaag beslist nog even trainen.

Ze heeft echt wel last van de mugjes en was nogal geïrriteerd daardoor en ook de schemer is niet altijd bevorderlijk, dus was ze wat gespannen en drammerig. Ik kon niet klagen over een traag achterbeen, maar ze bracht niet goed onder, hoofd hoog en rug weggedrukt.

Ik had echt de sbw en travers en heel veel ophoudingen nodig om haar het zwaartepunt wat naar achter te laten brengen en de rug omhoog te krijgen. Toen het wat meer gedragen was ook wat geschakeld naar een middendraf en dat ging goed.

De galop weer gewerkt aan meer sprong ipv dolfijn.

Als laatste aan de hand de stap diagonaliseren en in halt de achterbenen toucheren. In beide de juiste reactie. Ik was erg tevreden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.