taotepaard.nl

Tao te paard

   Mar 29

Les Natalie met Ilse

Weer een hele leuke les gehad.

We hebben ook weer wat aandacht aan het longeren besteed. Ik kan door mijn lichaam te draaien in travers of sbw Ilse aan de longe ook de hulpen geven om haar meer in balans te krijgen en meer qualiteit te bereiken. Het is goed om hier weer aandacht aan te besteden, omdat je je paard zo veel beter ziet. Ik moet me concentreren op dat het schoftgebied en het stuk rug erachter omhoog komt.

Met wat afscheidingen gezorgd dat Ilse niet uit kon breken, zodat dat zich zelf regelt en je niet aan de teugels hoeft te zitten om hulpen te geven. Linksom moet de schouder weg en enigszins volte vergroten gedacht worden en rechtsom moet de aandacht liggen bij de buik die aan de kant moet voor het ondertredend achterbeen en het zakken van de rechterheup.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.