taotepaard.nl

Tao te paard

   Apr 15

Beetje Pat Parelli en beetje Anja Beran

Banita was vandaag veel meer meegaand. Ik ben begonnen aan de middelste ring van de kaptoom met kleine voltes rond de opstapkruk en 2 blauwe tonnen, zodat ze afwisselend naar links en rechts moest buigen en op moest letten wat er gevraagd werd. Ging prima.

Daarna weer übertreden wat ze weer onder protest uitvoerde, ook het schouder buitenwaarts was weer een hele uitdaging. Deze keer bood ze aan om het dan maar super snel te doen, of omgekeerd. Na wat onderhandeling over en weer konden we het toch eens worden dat het makkelijker was als we een paar pasjes rustig deden en dan even weer gewoon rechtuit.

Ik sloot weer af aan de middelste ring van de kaptoom om haar wat langer te kunnen laten en een drafje beide kanten op te doen. Dit ging ook weer goed en ik was erg tevreden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.