taotepaard.nl

Tao te paard

   May 08

Laat van werk en nog steeds niet fit

Helaas al weer de les moeten afzeggen. Ik was veel te laat klaar met werk en voel me nog steeds niet fit. De paarden zijn afgezien van Banita op 3 mei ook niet getraind.

Aangezien Nobel het eerste stuk wei bij huis al grotendeels had geruimd, waren de paarden met dat stuk in een dag klaar, dus werd het tijd om ze het stuk links achter te geven.

Ilse heeft echter weer een rite waarbij er levensgevaarlijke dingen overal op haar loeren, dus zaten ze elkaar steeds aan te steken met paniek. Eerst durfde Ilse er niet heen en was Banita er alleen. Geen probleem. Toen kwam Ilse erbij en moest Banita aan de kant, maar omdat Banita voor Ilse aan de kant ging, dacht Ilse weer dat Banita ging vluchten, dus vloog Ilse dan weer weg en Banita er weer achteraan, want die dacht dan ook dat er gevaar was. Pff, wat een stelletje dombos zijn het soms.

Uiteindelijk was er maar 1 oplossing: Nobel samen met de paarden er heen…. allemaal happy. Het land hebben we daar een aantal maanden geleden bemest. Ilse en Nobel hebben daar geen enkel probleem mee, maar Banita snuift alles af, haalt haar neus er voor op en besluit dan maar over het draad heen de puntjes van de andere kant af te plukken. Ook daar is bemest, maar ze kan niet met de neus over de grond, dus ruikt dat natuurlijk veel lekkerder šŸ˜€

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.