taotepaard.nl

Tao te paard

   Mar 30

Afwisselend succes

Met Banita is het altijd maar weer afwachten. Soms is ze super, soms doet ze heel moeilijk. Maar al met al gaan we steeds een stapje vooruit.

Ik heb de laatste tijd het Pat Parelli parcours afgewisseld met dressuurtraining aan de hand. Ze volgt nu echt heel goed en let goed op zolang we Pat Parelli aan het doen zijn, maar in de dressuur oefeningen als ze het wat moeilijker vindt worden, dan laat ze dat duidelijk merken en wordt dan vervelend.

Haar oplossing is stuwen, harder gaan en als ik haar dat dan belet wordt ze wat pissig. Maar het lukt toch altijd weer om af te sluiten met een positief iets, want altijd probeert ze me wel weer ergens tegemoed te komen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.