taotepaard.nl

Tao te paard

   Mar 01

Ongelukje

Banita heeft de bal van haar linker voorvoet verwond bij een schrikreactie op plotseling gespotte ganzen in de buurweide. Ze stond er vanmorgen steeds met haar neusje langs te wrijven. Ze moet echt niks hebben van spray of spuitbus, maar ik wilde het toch wel even ontsmetten. Dus Acederm in de jaszak, haar rechter voorvoet gevraagd en vervolgens de linker gespoten.

Ze was hoogst verontwaardigt en schoot achteruit! Gelukkig geen verdere ongelukken.

Vanavond liet ze me wel haar linker voet optillen en ze gaf geen pijnlijke reactie op de plek. T is nog niet helemaal dicht en ziet er niet mooi glad uit. Zodra het dicht is maar wat Calendula zalf. Hopelijk wordt het niet zo’n lelijk plekje als ze al voor op de kogel heeft :S

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.