taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 29

Voorjaarsverharing

De paarden zijn verschrikkelijk aan het verharen. Ze hebben enorm kriebel en een borstel beurt wordt zeer gewaardeerd. Borstels vol plukken haar komen er uit. Nobel verhaart ook wel een beetje, maar nog niet zo veel. Alhoewel hij een borstelbeurt natuurlijk ook altijd waardeert. Hij heeft het voorjaar in ieder geval wel in het hoofd. Je moet heel consequent en gediciplineerd met hem aan t touwtje, anders is ie zo dwars als een aap šŸ˜€

De grond in het paradise is redelijk. Het weer is erg miezerig en vochtig en vrij warm voor het jaar, maar er valt niet echt veel regen. T pad is echter grotendeels nog te nat om de paarden weer het geheel te geven. Hopelijk krijgen we geen regen, dan kan ik dit weekend slepen en kijken waar we staan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.