taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 29

Combi

Met Banita vandaag begonnen met Parelli. Ze reageert vrij licht op alle hulpen, het achterwaarts vindt ze nog steeds erg lastig. Circling game ging eigenlijk ook wel goed, zelfs wel met redelijke buiging en niet te veel buiten de massa zetten van het achterbeen voor haar doen. Ik hou het bij 1 rondje per keer, anders verliezen we de kwaliteit in de beweging.

Na Parelli oefeningen wat rechtuit met buiging. Hierbij kan ik beter voorkomen dat ze het achterbeen buiten de massa zet. Rechtsom doet ze al heel elegant. Linksom komt er nog te veel stuw en moet ik haar heel vaak stil en achteruit zetten, waardoor ze wat pissig wordt. Met een paar passen ben ik al blij. En natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven šŸ™‚ Elegant elegant elegant haha.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.