taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 22

Hoefsmid

Nu de vorst voorbij was, was het hoogtijd voor de hoefsmid. Nobel en Banita hadden eigenlijk nog hele nette hoeven, maar Ilse was er echt wel aan toe.

Ilse heeft ook helaas weer dat schimmeltje in de linkervoorhoef. Je vraagt je soms af of je er ooit wel af komt. Kreupel is ze er nog nooit van geweest en de hoefsmid zegt dat ik me er niet druk om moet maken. Hij heeft nog nooit een paard meegemaakt die er last van had gehad.

Banita was heel braaf bij het bekappen, Ilse was wat chagerijnig en vervelend en Nobel was helemaal een drama. Hadden ze misschien de storm al in het hoofd? Nou ja, alles is voorlopig weer klaar en ze staan er weer netjes op.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.