taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 15

Herfst?

De schaats- en winterpret is weer voorbij. We duiken zo weer in het miezer weer. De grond is nog niet geheel ontdooit, dus de regen kan nog niet weg. Al weer blubber.

De afgelopen les met Ilse hebben we weer wat meer aandacht besteed aan de zit. Ik hou me toch nog een beetje te veel vast met de bovenbenen en dat komt, omdat ik nog te veel probeer de psoasspier te gebruiken met een te gespannen buik. Die moet los en de rug moet langer gemaakt. Daarbij heb ik weer een beetje de neiging voorover te komen. Mijn oude kwaaltje. Het was dus goed om weer eens hier aandacht aan te besteden, na een aantal weken met Ilse haar balans bezig geweest te zijn.

Met Banita heb ik deze week wat Parelli gedaan. Dat doet ze nog allemaal heel netjes.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.