taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 05

Winterwonderland

Wat is het prachtig buiten. De sneeuw flonkerd van elke tak en halm en het lijkt wel of het heel wat lichter is dan normaal. Alles is verstild, alhoewel er veel bedrijvigheid is. Roodborstjes, pimpelmeesjes en koolmeesjes vliegen af en aan en doen zich te goed aan de zaadjes die ze nog kunnen vinden, of het lekkers wat wij voor ze hebben opgehangen.

We halen temperaturen van -15 a -16 graden snachts. De paarden doen ‘t echter goed. T is alleen een heel gedoe met het water, want dat bevriest al vrij gauw nadat je het in de bakken hebt gedaan. Dus we lopen heel wat heen en weer met emmers, maar dat mag de pret niet drukken. Nobel, Banita en Ilse in een winterwonderland

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.