taotepaard.nl

Tao te paard

   Feb 01

Van modderbad naar bevroren maanlandschap

Nobel febr 2012

Nobel februari 2012

Er is heel wat nattigheid gevallen de afgelopen maanden. De paden zijn 90% nogal modderig geweest en heel soms eens een dag of 2 goed. Vergeleken met voorgaande jaren een mager resultaat. De paarden lopen onder de bomen in de paddock en hebben een klein stukje pad, dus een soort L vorm. Nobel loopt op het pad langs de oprit tot aan de weg, dus ook een L vorm. De rest van het pad is al tijden afgesloten.

In de paddock was het gelukkig redelijk vlak toen de vorst toesloeg dit weekend, dus voor de paarden is het goed te doen. Gelukkig is Nobel een halve berggeit, want zijn stuk is behoorlijk hobbelig.

Ik heb ergens nog wel eens geprobeerd om de boel te slepen, maar t was nog veel te nat, dus t heeft niet veel uitgehaald helaas. We zullen het moeten doen met de status quo. Toch wel lekker hoor, dat echte winter weer.

Ilse loopt nog steeds zonder dek en heeft duidelijk nog geen last van de kou. Buiten geven de bomen gelukkig beschutting tegen de snerpende wind en in de stal voel je eigenlijk niks van de vrieskou, ondanks dat we beide bovendeuren nog gewoon open hebben.

Paarden in de sneeuw tegen zonsondergang

Ilse en Banita in de sneeuw tegen zonsondergang

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.