taotepaard.nl

Tao te paard

   Sep 23

Banita kreupel

Toen ik vanmorgen buitenkwam was het gelijk duidelijk. Banita is kreupel. Belastingskreupel. Ze wil niet op haar rechtervoorbeen staan of belast het zo kort als mogelijk bij het lopen. Ze bewoog zich erg traag. Ik heb haar gelijk van het track gehaald en in het paddockje gezet om te veel beweging tegen te gaan. Vervolgens hoeven schoongemaakt en beklopt en het been afgevoeld. Alleen bij de voorknie kwam reactie en dit voelde ook wat warm.

Eind van de middag is de dierenarts even langs geweest voor de griepprikken en hij heeft even gekeken. Buigingsproef gaf geen verslechtering. Voor de rest kon hij er zo ook niet veel uit opmaken, dus adviseerde om het even af te wachten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.