taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 06

Weersomstandigheden

Gelukkig hadden we in de vakantie prachtig mooi weer. De paarden zijn weer opgehaald en staan weer thuis. Alle 3 zo te zien happy dat ze weer thuiskwamen. Ik had voor hun komst nog gauw het track gesleept, want alles was enigszins opgedroogd, dus kon ik het weer even mooi vlak maken.

Helaas de regen valt een dag later al weer met bakken uit de hemel en het track is al weer een blubber en glibber zooi. Sommige plaatsen zijn echt slecht begaanbaar, terwijl andere plekken nog redelijk blijven.

Het is bar en boos de laatste maand. De paden hebben maar kwalijk tijd om op te drogen en daar stortregent het weer heen. Ik begin al aan oplossingen te denken om de slechtste stukken wat beter te houden…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.