taotepaard.nl

Tao te paard

   Aug 08

Les van Ria met Ilse: weer even op gang komen

Ilse had nog niet helemaal in de gaten dat haar lijf weer lekker moet kunnen gaan. Ze bracht alles steeds naar haar linker voorbeen, maar al gauw werd het beter. We hebben veel geoefend met rechtuit met buiging op de binnenhoefslag en dan de achterhand achter de voorhand plaatsen tussen je benen en het binnenbeen goed onder krijgen.

Ze hield de rug weer wat vast, maar al gauw wilde ze zich meer voorwaartsneerwaarts laten zakken en de rug meer geven. Eerst alleen zonder buiging, maar later met buiging.

Nadat het wat lekkerder liep allemaal hebben we wat verzameld in de stap en ook in de draf. Hierbij ook weer voorwaartsneerwaarts en actief achterbeen gebruikend om eventueel vastzetten in de rug op te lossen. In draf was de schouderbinnenwaarts eerst moeilijk, maar ik begon daarbij ook wat te knijpen. Ik moet zelf los blijven en vooral Ilse achter actief laten ondertreden en over de rug houden. Dan kan ik ook weer makkelijker zitten.

Heb weer helemaal zin om er tegen aan te gaan. Hopelijk gooit het weer niet al te veel roet in het eten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.