taotepaard.nl

Tao te paard

   Jul 12

Weidegang

We hebben nu eigenlijk 5 stukjes wei. Achter langs de sloot loopt een stuk track wat we steeds weer laten begroeien, en dan hebben we 2 binnenweitjes die door de helft gaan. Ik heb even terug gekeken en ze waren er in een maand helemaal doorheen. Dus gemiddeld iets minder dan een week per stuk zeg maar. De dames zijn nu bijna klaar met de eerste helft van het achterste binnenweitje en Nobel loopt nog op het rechter deel van het track en snoept de buitenzijde van het binneweitje af.

Het is zo wel erg lastig met die pony apart, aangezien we al niet zoveel ruimte hebben. Straks verhuizen de dames naar de 2e helft van het achterste binnenweitje en dan krijgt Nobel een stukje van de 1e helft erbij, waar nog wat gras staat.

Ze staan van ca. 8 à half 9 tot een uur of 12 in het gras en krijgen daarna hooi voor de nacht.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.