taotepaard.nl

Tao te paard

   Jun 04

Liksteen

Ilse is klaar met de nieuwe liksteen, nu Banita

We hebben vandaag een liksteen onder de bomen geïnstalleerd. Onze werkzaamheden werden op de voet gevolgd en zodra we tevreden waren en onze hielen hadden gelicht, gingen de paarden op onderzoek uit. Als eerste was Ilse aan de beurt als leider van de kudde. Zowel Banita als Nobel moesten opkrassen. Het was haar steen!

 

Dat is lekker!

 

Toen Ilse er genoeg van had, gingen Nobel en Banita eerst even lekker in het zand rollen naast het ding, vervolgens vertrok ook Nobel en kon Banita op onderzoek uit. Ook zij maakte dankbaar gebruik van de steen. Een aanwinst voor hun territorium dus ­čÖé

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.