taotepaard.nl

Tao te paard

   May 29

Groen, groener, groenst

Vanacht is er regen van betekenis gevallen. Na 4 dagen 1 tot 1,5mm viel er vanacht ineens  6,2mm. Marcel heeft op zijn verjaardag een weerstation met regen en windmeter gekregen. Deze slaat de informatie tot 6 maanden op, dus super leuk om een beetje bij te gaan houden hoe de weersomstandigheden hier nu feitelijk zijn.

In ieder geval kan het gras weer een flinke spurt gaan doen met zo’n donatie aan regenwater.

We zijn nu ook door het stukje wei achter de bak heen, dus gister zijn we begonnen aan het voorste stukje wei, waar het gras ca 30 cm hoog staat. Dit is het grootste stuk, dus hier kunnen we wel weer even mee voort, totdat het track dat langs de sloot loopt weer flink begroeit is.

Er staat de afgelopen dagen een straffe windkracht 4 en dat heeft alle zand uit paddock en track langs de randen gewaaid. Ik ben al wat aan het harken geweest gister avond, maar met dat wat nattige zand is het heel zwaar werk. Ik ben nog lang niet klaar met de zandverstuivingen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.