taotepaard.nl

Tao te paard

   Mar 25

Les van Natalie met Banita: tempowisselingen aan de bakrand

Aan Natalie de oefeningen laten zien zover Banita en ik nu zijn en zo te horen vond ze het allemaal wel goed gaan.
De voltes, de voltes afgewisseld met een paar passen op de hoefslag en rechtuit met buiging langs de hoefslag. Om een stapje verder te gaan kon ik het nu iets moeilijker maken voor Banita door de stuw wat weg te nemen en het tempo dus te verlagen. Daar was ik inderdaad ook al wat mee bezig in de trainingen.

Het lukte eerst niet zo heel goed, maar na wat pogingen en in mijn eigen lijf duidelijk aangeven wat ik vroeg ging het al beter. Voor de komende tijd is het huiswerk rechtuit met buiging langs de bakrand en daarin tempo wisselingen en halthouden (naast vooral zo doorgaan). Banita ook weer even naast de opstapkruk gezet en ze staat er nu al redelijk netjes naast, terwijl ik er nog voorsta. Hier oefenen we ook rustig mee door.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.